ESG Community 20 juni 2023

ESG Community 20 juni 2023

In 2023 vinden er een viertal ESG Community bijeenkomsten plaats op:

 • 20 juni 2023
 • 19 september 2023
 • 31 oktober 2023
 • 12 december 2023

Onderwerp

Het onderwerp voor deze ESG Community wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Locatie

De ESG Community bijeenkomsten vinden plaats bij Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, 3941 EP DOORN

  Factuuradres

  Wilt u een abonnement voor alle vier ESG Communities?

  Prijs:€ 235,00 (excl. btw)
  Prijs V&A relaties:€ 210,00 (excl. btw)
  Jaar abonnement€ 1.050,00 (per jaar excl. btw)
  Abonnement (relaties)€ 1.050,00 (per jaar excl. btw)
  Cursusnummer:202303
  Datum en locatie:20 juni 2023
  Tijd:14.00-17.00
  PE-uren:3
  Niveau:Basis en gevorderd
  Bestemd voor:MKB Accountants, Openbaar accountants, Accountants in opleiding

  Inhoud

  Voor wie is de ESG Community interessant?

  De primaire doelgroep voor de V&A ESG Community zijn de professionals bij accountantskantoren die zich bezighouden met duurzaamheidsvraagstukken. Daarbij gaat het om accountantskantoren die grote ondernemingen bedienen en om accountantskantoren die betrokken zijn bij dienstverlening aan middelgrote en kleine ondernemingen (via het effect op de waardeketen van de ondernemingen die onder de CSRD vallen). Per keer bespreken we één of twee (deel)onderwerpen in de reis naar het rapporteren over duurzaamheid door ondernemingen en/of over het geven van assurance over deze duurzaamheidsinformatie. Een aantal onderwerpen is zeker ook interessant voor bestuurders en andere vaktechnisch geïnteresseerden.

  Omdat de deelnemers ook de mogelijkheid hebben om onderwerpen aan te dragen voor een volgende bijeenkomst, zullen we tijdens de ESG Community inventariseren we welk onderwerp voor de volgende bijeenkomst interessant is. Daar zoeken wij vervolgens een passende inleider bij.

  Wat is de opzet van de V&A ESG Community?

  De coördinatie van de V&A ESG Community ligt bij ons. Een door V&A aangezochte spreker leidt het onderwerp in. Vervolgens faciliteren wij gesprekken in kleinere groepjes dan wel plenair. Het belangrijkste doel van de V&A ESG Community is steeds om van elkaar te leren. En om vervolgens ook het geleerde in de praktijk toe te passen, op het moment dat zich een soortgelijk vraagstuk voordoet. Na afloop van de bijeenkomst worden de gebruikte slides (en ander relevant materiaal) aan de deelnemers gestuurd. He is ook mogelijk dat de belangrijkste punten uit een ESG Community met het accountantsberoep wordt gedeeld. Dit kan in artikelvorm of in blogvorm. Waar V&A op enigerlei wijze publiceert naar aanleiding van de V&A ESG Community zal dat altijd in anonimiteit zijn (de informatie zal niet herleidbaar zijn tot personen of accountantskantoren).


  Locatie

  Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, 3941 EP DOORN.